Естетична апаратура

 

INUS RF е апарат с патентована технология, включена в списъка за най-иновативните южнокорейски изобретения за 2018 г.

Апаратът съчетава в себе си биполярна радиочестота, микронийдлинг и вакуум. Тази комбинация е изключително ефективна при лечение на:

- активна фаза на акне, белези от акне

- пигментни петна

- разширени пори

- възрастови изменения

- отпускане на кожата и клепачите, тъмни кръгове и торбички под очите

- стрии

- хиперхидроза, както и много др.

Благодарение на специалните микро игли със златно покритие и регулируема дължина до 3,5 мм. и радиочестотата, INUS RF активизира фибробластите да произвеждат нов колаген. В следствие дермата се уплътнява и стяга, реконструира се овала, фините бръчки изчезват и кожата се подмладява, лифтира и регенерира.

Вакуумът спомага за минимизиране на кървенето и болката, а LED светлината стимулира оздравителните и противовъзпалителни процеси.

С до скоро съществуващите системи за радиочестотен лифтинг се повлияваха само повърхностните слоеве на кожата. INUS RF е предназначен за третиране на кожата с радиочестотна енергия, но не само на повърхността, но и в нейните дълбоки слоеве.

 

Derma Shine Balance е революционна дигитална инжекторна система за лесно, прецизно и бързо поставяне на продукти за мезотерапия и плазма, богата на тромбоцити (PRP).

Апаратът е снабден с накрайник с девет микро игли и вакуумна технология, благодарение на което процедурата е изключително ефективна и максимално комфортна.

Derma Shine Balance ефикасно стяга отпуснатата кожа, хидратира и подмладява, отстранява фини бръчки и белези от акне, стимулира производството на колаген и тонизира дермата.

Основни характеристики и предимства:

- Позволява да се използват спринцовки с различен обем (1-5 мл.), както и да се променя силата на вакуум, в зависимост от конкретните нужди;

- Работи ефективно в зони, които трудно се инжектират ръчно;

- Позволяв прецизиране на равно количество продукт на желаната дълбочина (0,1-2 мм.) в равномерно разпределени зони, което от своя страна минимизира риска от хематоми, в следствие на по-дълбоко инжектиране;

- Процедурата отнема по-малко време и усилия;

- Увеличава нивото на удовлетвореност на лекари и пациенти- по-малко време за възстановяване и минимизиран дискомфорт.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Multi Shape е мощен мулти-полярен радиочестотен апарат с вакуум и кавитация. Оптимално решение за редуциране на целулит и оформяне на лице и тяло.

Разнообразната гама от апликатори правят процедурата лесна и удобна за изпълнение за всички части на тялото.

Чрез специално проектирания апликатор Multi-Polar се третира ефективно както зоната около очите и шията, така и трудно достъпни области. Наличен е апликатор за приложение в коремната област, бедра, седалище и гръб, както и такъв, подходящ за глезени, рамене и др.

Super Pulse е патентована иновативна технология (всмукателна система), която позволява отлична ефективност в редуцирането на целулит и оформяне контура на тялото. Процедурата е комфортна и безболезнена.

За постигане на оптимално ефективни резултати, нивата на вакуум и функциите на апарата се регулират индивидуално за всеки пациент.