Хиалуронови филъри

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revolax е революционен южнокорейски хиалуронов филър, иновативен и лесен за употреба, гарантиращ отлични резултати и дълготрайност.

Произведен по напълно иновативна технология, Revolax постави нови стандарти и наложи еталон за качество, недостижими за повечето производители в областта на дермалните филъри.

Хиалуроновите филъри Revolax са три вида:

- Revolax Fine - изключително подходящ за фини линии, пушачески бръчки, пачи крак, деколте и шия.

- Revolax Deep - прилага се ефективно за подобряване на назолабиални гънки, възвръшане обема на устните, както и средно дълбоки до дълбоки бръчки.

- Revolax Sub Q - възстановява изгубени обеми в областта на скулите, брадичка. Коригира контура на лицето, както и редуцира силно изразени бръчки. 

Със своята оптимална виско-еластичност и cross-linked технология, филърите Revolax гарантират отличнен естествен резултат, безопастност и дълготрайност в продължение на 12-18 месеца.

Благодарение на специалната формула, която съдържа и лидокаин (0,3%), процедурата е максимално комфортна, както за лекаря, така и за пациента.

Компанията производител Across се е доказал като световен лидер благодарение на най-високите стандарти за качество, строги проверки на процесите и постоянни независими изследователски изпитвания.

За повече информация, моля посетете www.revolax.bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elravie- монофазен омрежен хиалуронов филър от най-висок клас. Достижимо съвършенство, в облика на естествено красиво и по-младежко излъчване.

Благодарение на уникалния производствен процес (HDRM), в който се използва високо молекулна хиалуронова киселина, се постига оптимален комплекс виско-еластичност. Това предотвратява миграцията на продукта в съседни тъкани при инжектиране и допринася за продължителна дълготрайност (18 месеца).

Специалната технология Cutting Edge спомага за пълното отстраняване на свободната хиалуронова киселина и стабилизатора (BDDE) в крайния продукт, в резултат на което алергични реакции не са налични.

Гамата Elravie включва различни видове продукти, покриващи нуждите на цялото лице в три стъпки: Fine Line (фини линии), Deep Line (средно дълбоки бръчки, устни и назолабиални линии), Ultra Volume( оформяне на контур, скули, нос, брадичка).