Естетика

 

Хиалуронови филъри

Revolax е революционен южнокорейски филър, гарантиращ отлични резултати и дълготрайност. Произведен с авангардна технология, Revolax притежава недостижими характеристики. Предлага се в 3 разновидности - Fine 1,1 мл, Deep 1,1 мл и Sub Q 1,1 мл. За максимален комфорт на пациента, Revolax съдържа 0,3% лидокаин. Across е доказан световен лидер в производството на дермални филъри. За повече информация, моля посетете www.revolax.bg

 

 

Epitique е фин хиалуронов филър, специално създаден по иновативна технология за вашия комфорт и безопасност, гарантирана от съществените 9 елемента:

Безопастност, благодарение на използваните суровини с най-високо качество;

Чиста хиалуронова киселина с неживотински произход с концентрация 24 мг/мл;

Дълготраен ефект, вследствие на оптимален баланс между плътност и еластичност;

Иновативна технология, включваща идеално хомогенизиране на крайния продукт;

Максимално чист хиалуронов филър без наличие на стабилизатори. По този начин се намалява риска от алергични реакции;

Количество ендотоксин под 0,1 EU/1 ml за елиминиране на страничните ефекти, надвишавайки изискванията за безопасност на FDA стандарта;

Стерилна производствена среда;

Минимален дискомфорт по време на процедурата, благодарение на добавения лидокаин, сходното PH и осмотично налягане в тялото;

Балансирана и постоянна сила при инжектиране за прецизни резултати.

 

 Гръдни импланти

BellaGel са силиконови гръдни импланти, произведени от HANS Biomed, който притежава най-голямата лаборатория за изследвания на тъканно инженерство в Южна Корея. Всички суровини в BellaGel са одобрени от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA). Имплантът успешно е преминал над 20 химически и физически тестове, които превишават в пъти стандартите в САЩ и ЕС. BellaGel притежава много тънка и здрава 6-слойна обвивка, която предпазва импланта от деформиране, изтичане на гел и разкъсване. Имплантите имат доживотна гаранция.

 

 

 

 

Полидиоксанонови (PDO) конци

MINT Lift е повдигащ конец, изработен от резорбируем материал полидиоксанон (PDO) с 360, триизмерни спираловидни куки за издърпване и фиксиране на кожната тъкан. разработен по патентована технология за пресоване (patent No.: CPCTP11-0007), спирално разположените с 360, триизмерни куки имат висока сила на опън и закрепване, за да осигурят отлични резултати. С напредване на възрастта, кожата ни страда значително. Отпусната кожа създава провисване и торбички, които трудно се коригират. Лифтингът на лицето е единственият начин да се отървете от тези проблеми за постоянно. MINT Lift осигурява революционен тип подмладяване на лицето без операция. HANS Biomed е дългогодишен лидер в производството на полидиоксанонови конци и предлага на всички континенти. MINT Lift включва MINT Easy 43 см, MINT Fine 15 см, също така и MINT Mono, MINT Mono Screw, MINT Twin и MINT Twin Screw с размери на конеца на 4 до 15 см.

 

 

 

Мезотерапия

Мезотерапията с хиалуронова киселина се състои от микроинжекции на чиста хиалуронова киселина в повърхностната дерма. Мезотерапията подмладява кожата, като увеличава както хидратацията, така и активирането на фибробластите, което стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина. Кожата възвръща предишното си излъчване, тон и еластичност. По този начин лечението намалява ефектите на стареенето върху кожата чрез подмладяващото й действие.

Полидеоксирибоноклеотидната (PDRN) мезотерапия е неинвазивна процедура против стареене, която използва ДНК на сьомга, за да възстанови и поднови на клетъчно ниво, за да се постигне по-млада кожа. Освен това подобрява еластичността, повърхността и хидратацията на кожата. Естествено нашите клетки имат ензими за възстановяване на ДНК, но те не работят толкова добре, когато остаряваме.

 

 

Лечение на белези

Scar Clinic е забележителен силиконов продукт, който ефективно лекува белези - линейни, широки, келоидни, хипертрофични и стрии. Произвежда се от HANS Biomed, който е световен лидер в областта на биоинженеринга и разработването на силиконови продукти и тъкани. Scar Clinic отделя концентриран кислород към белега и спомага за регенерацията на клетките, както и за възстановяване на еластичността на кожата. Предлагат се 4 вида - Scar Clinic Clear, Scar Clinic Thin, Scar Clinic Areolar и Scar Clinic Gel.

Scar Clinic Clear е прозрачна силиконова лепенка с дебелина 1,5 мм. Може да се измие и използва повторно около 2 седмици. Scar Clinic Clear блокира изпаряването на влагата по-ефективно, в сравнение с Scar Clinic Thin. Процесът на зарастване на рани изисква голямо количество кислород. Концентрираният кислород до белега спира анаеробните бактерии, които биха могли да причинят инфекция. Scar Clinic Clear е идеален за употреба след цезарово сечение, изгаряне на кожата, открита хирургия, лапароскопия, присаждане на кожа, изрязване на кожа и др. Налични размери - 5х6 см, 6х10 см, 10х12 см, 12х15 см и 4х12 см.

Scar Clinic Thin е силиконова лепенка с дебелина 0,45 мм. Има UV защита, водоустойчива е и с изключителна хидратация. Чрез по-силната адхезия и по-голямата гъвкавост в сравнение с Scar Clinic Clear, Scar Clinic Thin пасва по-добре в областта на лицето и ставите. Повърхността му е изработена от тънък и гъвкав полиуреатан, който го прави невидим върху кожата. Scar Clinic Thin предлага патентована защита срещу оцветяване и рак, причинени от ултравиолетовите лъчи. Scar Clinic Thin е идеален за употреба след лазерни процедури, операция на щитовидната жлеза, лапароскопия и др. Налични размери - 3х7 см, 3х11 см, 7х7 см и кръгли с диаметър 3 см.

Scar Clinic Areolar е силиконова кръгла лепенка с дебелина 0,45 мм. Тя е специално разработена за белези след ареоларни разрези. Силиконовата лепенка прилепва естествено върху нежните гърди и е идеална за носене под сутиен. Scar Clinic Areolar е проектиран така, че да сведе до минимум набръчкването при триене. Той се предлага само в един универсален размер с 2 см вътрешен диаметър и 7 см външен диаметър.

Scar Clinic Gel е прозрачен силиконов гел. предимствата на силиконовия гел вкючват лесното приложение, дори за чувствителна кожа и при деца. Scar Clinic Gel може да се прилага при всякакви неравни повърхности на кожата, лицето, подвижни стави и е подходящ за всякакъв размер белези. Силиконовият гел намалява сърбежа и дискомфорта, дори предпазва белега от бактериална инвазия. Scar Clinic Gel увеличава хидратацията на роговия слой и по този начин регулира производството на фибробласти и намалява производството на колаген. Това води до по-мек и по-плосък белег. Scar Clinic Gel се предлага в опаковки от 10 мл и 20 мл.